16 mei is het weer Restaurantday. Wij hebben met Carte Blanche die 4 dagen in het jaar geadopteerd om dan onze smakelijke pop-up events te organiseren. En inmiddels zijn we alweer toe aan ons derde event.

Graag nodigen we je dus uit voor Footprints, walk & picknick!

Trek je wandelschoenen aan voor een wandeling door duinen en over het strand, met als beloning een fijne picknick met wijn en (Haags) bier op een mooie open plek Haagse duinen.

Wat we eten heeft invloed op het milieu. Het is soms lastig voor te stellen van hoe ver ons eten moet komen. Dat proberen we je te laten ervaren met een wandeling van 3 km. Tijdens de wandeling verzamel je bij de 3 stempelposten je eigen picknick bij elkaar en intussen krijg je ook een klein hapje en een drankje op de route.

CB3-footprints-sinaasappel

De meeste van onze sinaasappels komen uit Spanje en Marokko. Klinkt ver hè, maar toch hebben ze maar een kleine milieu footprint.

Ook voor kleine speurneuzen
Kinderen mee? Leuk! Op de route maken we ook een spannende (en een beetje leerzame) speurtocht.

Bedrijvigheid
Inmiddels zijn de leden van Carte Blanche al druk doende. Alexandra is bezig het menu samen te stellen en denkt na over de styling van de picknickplek. Jorrien is onze timmervrouw en is een toffe multifunctionele handkar aan het ontwerpen. Wendy ontwerpt en bedenkt een spannende speurtocht. En ondergetekende ontwerpt de stijl, zet de route uit, kookt en coördineert dit fijne gezelschap.

CB3-footprints-aardbeien

De Hollandse aardbeien die in mei de winkels liggen komen uit de kassen. En dat kost een hoop energie! Even laten liggen nog en een maandje wachten tot ze van de koude grond komen. Het zijn niet voor niets zomerkoninkjes!

We kopen natuurlijk duurzaam in, geen verspilling dus. Daarom vragen we je bij ons aan te melden als je wilt komen picknicken. Stuur dan een mailtje naar info@carteblanche-concepts.nl. We hebben plek voor zo’n 50 gasten. Meld je dan ook even aan op onze Facebook event pagina.

Op de Carte Blanche Facebookpagina word je op de hoogte gehouden over het event. We maken je alvast een beetje warm met leuke en een beetje leerzame updates.

En wie zijn wij?
Wij zijn Carte Blanche. Een collectief ontwerpers en creatieven die events organiseren waar verhaal, beleving en (samen) eten centraal staat. Zie hier en hier wat we eerder organiseerden.

Wandel en proef mee. Je bent van harte welkom!

Aanmelden voor Footprints, walk & picknick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>